Regulament concurs 8-20 decembrie 2017


"Hohohoho!" este un eveniment organizat de The Happy Toe Lab SRL, desfășurat exclusiv pe pagina de Facebook The Happy Toe, în perioada 8-20 decembrie 2017.

Participarea la concurs se desfășoară conform prevederilor prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții și implică acceptarea și cunoașterea integrală, expresă și neechivocă a prezentului Regulament.

Canalul oficial de comunicare cu participanții la concurs este pagina de Facebook/TheHappyToe, în speță postarea dedicată din cadrul paginii.

Mecanismul concursului:

Participanții trebuie să:

1. să răspundă într-un comentariu la întrebarea adresată în postul concursului de pe pagina The Happy Toe.

2. să dea Like si Share public paginii de facebook The Happy Toe sau postului de concurs The Happy Toe.

Zilnic, începand din 9 decembrie 2017 si pana in 21 decembrie 2017, se va alege un câstigator prin tragere la sorți, folosind site-ul random.org. Acesta va primi un cupon valoric de 105 lei pentru achizitionarea a 3 perechi de șosete The Happy Toe. Transportul este gratuit.

Tragerea la sorți va avea loc la ora 11:00, iar câștigătorul va fi anunțat până la ora 12:00, printr-un comentariu la postarea de concurs. Pentru a intra în posesia premiului, câștigătorul trebuie sa ne contacteze în termen de maxim 10 zile de la extragere. Premiile nerevendicate vor fi folosite pentru alte campanii sau concursuri viitoare.

Câștigătorul va fi scos din lista pentru următoarele trageri la sorți. 

Pentru a fi considerați eligibili, participanții la concurs trebuie să aibă vârsta de 18 ani, împliniți până la data de 8 decembrie 2017, să aibă un cont de Facebook care să fie asociat unei persoane reale și să îndeplinească condițiile de participare.

Participanții care încearcă să fraudeze mecanismul concursului vor fi descalificați;

Este la latitudinea organizatorului să elimine înscrierile în concurs ale acelor conturi de Facebook suspecte, create în scopul participării la concursuri. Organizatorul poate verifica veridicitatea conturilor de Facebook suspecte prin următoarea procedura: accesarea acestora în scopul de a identifica existența următoarelor elemente: poză de profil, un număr minim de 30 de prieteni, activitatea în cont și existența unei căi de a contacta utilizatorul. În cazul în care există suspiciuni ulterioare, se poate trece la contactarea persoanei care deține contul suspect, printr-un mesaj privat, pentru validarea datelor personale;

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament fără o notificare prealabilă;

Organizatorul are dreptul sa facă publice comentariile pe care le consideră de interes pe pagina de Facebook/TheHappyToe, cât și pe alte medii online.

Termenii și condițiile se aplică tuturor concursurilor organizate de către The Happy Toe Lab SRL. Participarea în orice concurs The Happy Toe este gratuită și fară nicio obligație de a achiziționa produsele. Prin participarea în concurs, participanții declară că sunt de acord cu termenele de mai sus.

 

Succes!

http://facebook.com/TheHappyToe

The Happy Toe