Regulament campanie "The Happy Toe te trimite un weekend la Casa de Mare, Olimp!"


REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

"The Happy Toe te trimite un weekend la Casa de Mare, Olimp!"

Perioada campaniei: 1 iunie 2021 – 18 august 2021

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI 

1.1. Campania “The Happy Toe te trimite un weekend la Casa de Mare, Olimp!” (numita in cele ce urmeaza si “Campania”) este organizata de THE HAPPY TOE LAB cu sediul in municipiul Cluj-Napoca, str. Ana Aslan nr. 8, jud. Cluj, CUI 37650487, atribut fiscal RO, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J12/3017/2017, reprezentata prin Bindea Constantin – administrator (denumit in continuare “Organizator”). Campania promotionala se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.

1.2. Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public, conform legislatiei aplicabile in Romania, fiind disponibil oricarui solicitant, in mod gratuit, pe site-ul http://www.thehappytoe.ro.

1.3. Prin simpla participare la Campanie, Participantii declara ca vor respecta termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial (denumit in continuare “Regulament Oficial” sau “Regulamentul”) potrivit celor mentionate in cuprinsul sau.

1.4. Potrivit deciziei Organizatorului, Campania poate fi mediatizata in scopul informarii publicului, inclusiv prin intermediul unor materiale publicitare si/sau cu rol informativ. Informatiile pe care astfel de materiale le contin vor fi interpretate in conformitate si completate cu prevederile prezentului Regulament Oficial. Premiile prezentate in imaginile folosite pe materialele de promovare a Campaniei sunt exclusiv cu titlu de prezentare

1.5. Campania va putea fi intrerupta de catre Organizator, oricand in timpul duratei de desfasurare, in cazul aparitiei unei situatii de forta majora sau al modificarii Regulamentului.

1.6. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a prelungi perioada Campaniei pe parcursul derularii acesteia, precum si dreptul de a inceta Campania inainte de termen, prin incheierea unui act aditional la Regulament, urmand ca modificarile si/ sau completarile sa fie facute publice prin intermediul site-ului http://www.thehappytoe.ro, cu cel putin 24 ore inainte ca modificarile sa intre in vigoare.

SECTIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL 

2.1 Campania este organizata in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, cu toate modificarile si completarile ulterioare.

SECTIUNEA 3. LOCUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI SI PERIOADA CAMPANIEI

 3.1. Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 01.06.2021 (ora 00:00:01, ora Romaniei) – 18.08.2021 (ora 23:59:59, inclusiv, ora Romaniei) (denumita in continuare „Perioada Campaniei”), prin intermediul website-ului www.thehappytoe.ro, in sectiunea dedicata Campaniei, la link-ul https://www.thehappytoe.ro/pages/the-happy-toe-te-trimite-un-weekend-la-casa-de-mare-olimp (denumit in continuare „Site-ul Campaniei”).

 

3.2. Campania se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial. Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

 

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

4.1. Campania este adresata tuturor persoanelor fizice, cetateni romani sau straini, rezidenti sau cu domiciliul in Romania, cu capacitate de exercitiu deplina, cu varsta minima de 18 ani, impliniti pana la data inceperii Campaniei, care respecta termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial (denumite in continuare individual „Participant" si colectiv „Participanti"). 

4.2. La aceasta Campanie nu au dreptul sa participe persoanele fizice autorizate, nici angajatii Organizatorului, ai Agentiilor sau ai celorlalte societati implicate in organizarea Campaniei, dupa caz, respectiv membrii de familie ai acestora (insemnand copii, parinti, sot/ sotie, frate/ sora). 

4.3. Participarea la aceasta Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca de catre Participanti a prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 5. PREMIILE CAMPANIEI 

5.1. In cadrul Campaniei sunt oferite urmatoarele premii, conform prezentului Regulament Oficial:

Premiu

Cantitate

Valoare unitara in LEI (TVA inclus)

Valoare unitara in LEI (TVA si impozit pe premii incluse)

Valoare totala in LEI (TVA si impozit pe premii incluse)

Un weekend la Casa de Mare, Olimp

1

1.850,60 lei

1.989,56 lei

1.989,56 lei

 

Specificatiile premiului “Un weekend la Casa de Mare, Olimp”

Perioada 3-5 sepembrie 2021, doua nopti

Detalii cazare: Camera dubla cu vedere la mare pentru 2 adulti cu demipensiune

Servicii incluse

 • Demipensiune: mic dejun si pranz – bufet suedez (se intra cu mic dejun pe 4 sep; se iese cu pranz pe 5 sep)
 • Copiii sub 6 ani beneficiaza de pachet de masa gratuit.
 • Parcare privata.
 • Menaj la cerere
 • Acces la plaja din incinta proprietatii unde beneficiati de piscina, sezlonguri si umbrele.
 • Acces la locul de joaca din cadrul complexului cat si la cel de pe plaja Copahavana Beach & Radio.
 • Acces la zona free a plajei Copahavana (zona de cearceafuri / prosoape)

 

Servicii contra cost:

 • Copiii se pot caza gratuit in spatiile de dormit deja existente in tipul de camera rezervat sau se poate opta pentru adaugarea unui pat suplimentar, pliant (doar in camerele duble cu vedere la curtea interioara, 10 euro/noapte) sau a unui patut de bebe, tip tarc (in orice tip de camera, 10 euro/noapte).
 • Costul unui pachet de 2 sezlonguri, umbrela si masuta este de 14 euro/zi  pentru plata in avans a pachetului.
 • Pachetele de masa se pot suplimenta cu demipensiune pentru copil intre 6 si 12 ani (25 euro/zi) sau pentru pentru adult (35 euro/zi).
 • Cina se poate servi a la carte intr-unul din restuarnatele noastre Anika by the Sea sau Noua-bucatarie estivala

 

5.2. Valoarea totala estimata a premiilor este de 1.989,56 LEI (TVA inclus).

 

SECTIUNEA 6. MODUL DE FUNCŢIONARE A CAMPANIEI

 

6.1 Pentru participarea si inscrierea valabila in Campanie si pentru a avea sansa de a castiga unul dintre premiile acordate de catre Organizator in cadrul prezentei Campanii, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

 1. Participantul trebuie sa aiba drept de inscriere potrivit prevederilor Sectiunii 4 de mai sus;
 2. Să efectueze o comandă pe website-ul www.thehappytoe.ro în perioada 01 iunie 2021 - 15 august 2021 si sa o achite integral pana la data de 18 august 2021, ora 23:59:59 inclusiv, ora Romaniei. Pentru fiecare 50 lei achitati din valoarea comenzii, participantul va primi un cod cu care se poate inscrie in Campanie. De exemplu, pentru o comanda achitata in valoare de 170 lei, se vor primi 3 coduri de participare. Fiecare cod folosit la inscriere este o sansa la castig.
 3. Sa aleaga sa se inscrie in Campanie pe Site-ul Campaniei, completand in mod corect si complet formularul de inscriere la tombola, cu datele personale solicitate (cod participare, nume, prenume, adresa de e-mail si numar de telefon), completarea acestor date fiind obligatorie pentru inscrierea valabila in Campanie;
 4. Sa confirme ca a citit, a inteles si este de acord cu Regulamentul Campaniei și informarea cu privire la prelucrarea datelor personale din Anexa 1 la Regulamentul campaniei.
 5. Sa apese butonul „Inscrie codul la tombola” pentru transmiterea formularului si finalizarea inscrierii in Campanie
 6. Dupa data limita de primire a inscrierilor (18.08.2021, ora 23:59:59, inclusiv, ora Romaniei), Organizatorul nu mai este responsabil cu privire la trimiterea/ primirea mesajelor prin intermediul Site-ului Campaniei in sectiunea Campaniei.
 7. Organizatorul isi rezerva dreptul de a intreprinde verificari in baza de date a Campaniei pentru a preveni eventuale tentative de frauda.
 8. Participantilor la Campanie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli suplimentare cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei (contravaloarea comenzii efectuate pe website-ul www.thehappytoe.ro si accesul la Internet pentru completarea formularului de inscriere in Campanie)

SECTIUNEA 7. ACORDAREA PREMIILOR

7.1 Desemnarea castigatorilor premiilor acordate in cadrul Campaniei se va face prin tragere la sorti, ce va avea loc in urmatoarele conditii:

− tragerea la sorti va avea loc in data de 19 august 2021;

− la tragerea la sorti vor participa toate inscrierile valabile efectuate de participanti in Perioada Campaniei, conform prezentului Regulament Oficial;

− tragerea la sorti se va realiza prin intermediul unui sistem electronic securizat de extragere, mai exact, tragerea la sorti presupune folosirea unui program de calculator cu distribuire si extragere aleatorie, care va selecta castigatorii si rezervele dintr-o baza de date ce contine toate inscrierile valide, conform prezentului Regulament Oficial;

− tragerea la sorti va avea loc in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai Organizatorului, in prezenta unui notar public sau a unui avocat, in Cluj-Napoca; la tragerea la sorti membrii comisiei vor putea participa si prin mijloace de comunicare la distanta precum videoconferinta sau alte mijloace de comunicare la distanta similare. Pentru premiul pus in joc se va desemna prin tragere la sorti un castigator si un numar de 3 (trei) rezerve, pentru situatia in care vreunul dintre castigatori nu este validat sau refuza sa primeasca premiul. In cazul in care, din orice motiv, castigatorul extras nu poate fi validat, atribuirea premiului se va face rezervelor acestuia, in ordinea extragerii lor, aceeasi procedura de validare aplicabila in cazul castigatorilor fiind aplicabila si in cazul rezervelor.

SECTIUNEA 8. PROCEDURA DE VALIDARE A CASTIGATORILOR SI INMANAREA PREMIILOR

8.1 Ulterior desemnarii castigatorilor, Organizatorul va incepe procesul de validare a acestora, ocazie cu care se va verifica indeplinirea conditiilor privind inscrierea Participantilor, precum si respectarea tuturor dispozitiilor prezentului Regulament.

8.2 Participantii care au fost desemnati castigatori vor fi contactati prin intermediul numarului de telefon utilizat la inscrierea in Campanie, in termen de o zi lucratoare de la data desemnarii lor drept castigatori, in intervalul orar 09:00 – 18:00; numarul de telefon utilizat serveste pentru identificarea Participantilor si contactarea acestora. In cazul in care Participantul nu poate fi contactat, se va trece la contactarea rezervelor.

8.3 Pentru a parcurge procesul de validare, Participantul va furniza Organizatorului prin intermediul unui link securizat trimis catre adresa de e-mail utilizata la inscrierea in Campanie, informatiile necesare identificarii si validarii lui. 8 In cadrul e-mail-ului, Participantului i se va solicita ca in termen de maximum 3 zile lucratoare de la trimiterea link-ului securizat sa completeze datele de contact necesare pentru procesul de validare si inmanare a premiilor pe pagina web deschisa in momentul accesarii link-ului. In cadrul paginii web, participantul va trebui:

a. sa confirme ca are drept de participare conform Regulamentului

b. sa declare urmatoarele informatii: nume si prenume complet, numar de telefon

c. Ulterior verificarii datelor de contact si a dreptului de participare, Participantului desemnat castigator al premiului i se va solicita sa trimita copia cartii de identitate in termen de maximum 2 zile lucratoare. * Solicitarea datelor privind actul de identitate (CI/BI) se va realiza in vederea indeplinirii obligatiilor prevazute de Codul Fiscal, mai precis de completare a Declaratiei 205 - Declaratia informativa privind impozitul retinut pe veniturile cu regim de retinere la sursa, pe beneficiari de venit (intrucat premiul acordat in cadrul prezentei Campanii depaseste pragul valoric de 600 RON impus de Codul Fiscal). Trimiterea documentului necesar validarii se realizeaza prin incarcarea acestuia intr-o pagina web, accesand link-ul securizat comunicat de Organizator, in termen de maximum 2 zile lucratoare de la data transmiterii lui. Daca Participantul nu incarca documentul solicitat in termen de 2 zile lucratoare de la primirea linkului, acesta va fi invalidat si se vor contacta rezervele, in ordinea desemnarii acestora. In urma verificarilor si a parcurgerii procesului de validare, Participantul va primi o confirmare a primirii documentului si, in cazul in care documentul primit prezinta neregularitati (este incorect si/sau incomplet si/sau ilizibil), Participantul va fi anuntat si rugat sa reincarce documentul folosind link-ul care i-a fost comunicat.

8.4 Dupa finalizarea procesului de validare, Participantul va fi informat de statusul validarii (valid/ invalid) in termen de 2 zile lucratoare. Castigatorii vor fi validati doar daca respecta toate prevederile prezentului Regulament.

8.5 Constatarea unor neconcordante sau nerespectarea conditiilor de validare descrise in prezentul Regulament conduce la invalidarea Participantului, respectiv la pierderea dreptului de atribuire a premiului, fara nicio despagubire din partea Organizatorului.

8.6 Daca premiul nu se acorda ca urmare a neindeplinirii de catre Participant a uneia sau a mai multor conditii de validare, Organizatorul va desemna drept castigator, sub rezerva indeplinirii tuturor conditiilor prevazute de prezentul Regulament, prima rezerva in ordinea desemnarii acestora. Daca nici aceasta nu indeplineste conditiile necesare, se vor avea in vedere celelalte rezerve, in ordinea desemnarii acestora si se va relua procesul de notificare si validare descris anterior. Daca nici rezervele nu sunt validate, premiul nu se acorda si va ramane in proprietatea Organizatorului. Conditiile de validare a rezervelor sunt aceleasi ca si in cazul Participantilor desemnati initial.

8.7 Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu acorda premiile daca Participantii desemnati castigatori nu indeplinesc conditiile de validare

8.8.In cazul in care castigatorul nu poate fi contactati/ nu completeaza formularul cu datele solicitate/ nu trimit documentul solicitat in termen de 2 (doua) zile lucratoare de la momentul trimiterii link-lui securizat, atribuirea premiului se va face catre rezerve, in ordinea extragerii lor.

8.9 Castigatorii vor fi afisati pe Site-ul Campaniei, pe pagina Campaniei, in sectiunea Campaniei, in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la data validarii acestora. In cazul in care premiul nu va putea fi acordat, acesta va ramane in proprietatea Organizatorului.

8.10 Premiul oferit in cadrul Campaniei vor fi expediate castigatorilor la adresa indicata de catre acestia in cadrul procesul de validare, pe cheltuiala Organizatorului, prin curier privat, ulterior incheierii procesului de validare a castigatorilor, dar nu mai tarziu de 15 zile lucratoare de la data publicarii castigatorilor. Premiile vor fi predate catre castigatori pe baza unui proces verbal, in doua exemplare, semnat si completat de acestia. Refuzul de a semna orice document ce atesta atribuirea efectiva a premiului conduce la pierderea dreptului castigatorului de a intra in posesia premiului. Curierul privat va incerca sa livreze premiul de maximum 2 ori la adresa indicata de castigator in procesul de validare, in cursul zilelor lucratoare (luni-vineri) in intervalul orar 09:00-17:00.

8.11 Participarea la acest Campanie presupune acceptul Participantilor referitor la faptul ca numele, prenumele si premiul castigat pot fi facute publice pe site-ul Campaniei www.thehappytoe.ro in cazul in care sunt desemnati castigatori ai Campaniei.

8.12 In cazul in care premiul este refuzat de catre castigator, el va ramane in posesia Organizatorului care poate dispune liber de acesta in maniera pe care o va considera necesara sau potrivita intereselor sale.

SECTIUNEA 9. RASPUNDERE

9.1. Prin participarea la Campanie Participantii sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze prezentului Regulament Oficial, precum si tuturor cerintelor si deciziilor luate in conformitate cu Regulamentul Oficial de Organizator in toate aspectele legate de implementarea prezentei Campanii.

9.2. Raspunderea Organizatorului implicate in organizarea prezentei Campanii cu privire la acordarea premiului este limitata in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

9.3. Organizatorul nu isi asuma raspunderea: pentru inscrierile incomplete sau incorecte, precum si pentru inscrierile trimise inainte sau dupa Perioada Campaniei; eventualele dispute legate de adresa de e-mail folosita la inscrierea in Campanie; cazurile in care castigatorul nu respecta conditiile de validare detaliate in prezentul Regulament Oficial; pentru neprimirea, pierderea sau primirea cu intarziere a e-mail-urilor, respectiv neprimirea, pierderea sau primirea intarziata a e-mail-urilor trimise de catre Organizator Participantilor si invers, determinate de factori independenti de vointa sau controlul Organizatorului (cum ar fi, dar fara a se limita la, defectiuni sau probleme tehnice ce tin de retelele de telefonie, retelele de internet, retelele de curent electric etc); pentru intreruperile serviciilor oferite de catre terti - nefunctionalitati ale furnizorilor de internet, nefunctionalitati ale furnizorilor de curent electric etc; erorile in datele furnizate de catre Participanti, daca este cazul; acuratetea datelor de contact este responsabilitatea exclusiva a Participantilor. Ca atare, Organizatorul nu are niciun fel de obligatie in cazul furnizarii de catre Participanti a unor date eronate, care au dus la imposibilitatea transmiterii premiului sau la imposibilitatea identificarii unui castigator; imposibilitatea unui castigator de a intra in posesia premiului din motive independente de Organizator; cazurile in care castigatorul nu respecta conditiile de validare detaliate in prezentul Regulament Oficial; derularea activitatilor de mentenanta ce nu pot fi amanate, desfasurate de catre operatorii serviciilor de internet, cat si a serverelor ce gazduiesc site-ul, cat si alte servicii de care functionalitatea site-ului este dependenta si nu poate functiona, daca prin aceasta, site-ul Campaniei nu poate fi accesat in vederea efectuarii inscrierilor in Campanie.

9.4. Organizatorul nu isi asuma raspunderea si nu va fi parte in disputele referitoare la dreptul de proprietate asupra premiului. Aparitia sau existenta vreunei dispute sau litigiu referitor la acordarea premiului nu va influenta principiul potrivit caruia Organizatorul Campaniei va acorda premiul Participantului care a respectat prevederile prezentului Regulament Oficial si care face dovada participarii valabile in Campanie.

9.5. Ordinea receptionarii inscrierilor este reprezentata de data calendaristica si ora (minute, secunde) serverului care receptioneaza aceste mesaje, indiferent de data si ora trimiterii efective a inscrierilor de catre Participanti.

9.6. Dovada de expediere a inscrierilor nu reprezinta si dovada primirii acestora de catre Organizator.

9.7. Organizatorul are dreptul de a invalida formularele de participare care contin informatii false ori vadit eronate si care nu indeplinesc conditiile de validare.

9.8. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara inscrierile in Campanie. In cazul in care se observa tentative de frauda, inscrierile respective vor fi anulate.

9.9. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice participant in Campanie care, prin comportamentul fraudulos sau contrar bunelor moravuri, afecteaza bunul mers al Campaniei.

9.10. Organizatorul Campaniei va acorda premiile numai in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial. In cazul in care Organizatorul constata ca un castigator nu a indeplinit si/sau nu a respectat conditiile stipulate de prezentul Regulament Oficial, Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda/anula oricand drepturile si beneficiile ce revin castigatorului, fara ca Organizatorul sa datoreze vreo despagubire sau plata respectivului castigator. In cazul in care Organizatorul constata asemenea situatii dupa ce premiul a fost deja acordat, respectivul castigator va restitui Organizatorului valoarea premiului si cheltuielile aferente suportate de Organizator in legatura cu acesta.

9.11. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea Campaniei si/sau a Organizatorului/Agentiei ori costurile aferente acestei Campanii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv din randul Participantilor orice persoana care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniei. Incercarea de frauda va conduce la descalificarea respectivului participant pentru intreaga Perioada a Campaniei si implicit acesta nu va mai avea dreptul de a primi vreun premiu in cadrul Campaniei. In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea premiului, Organizatorul are dreptul de a cere angajarea raspunderii respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

SECTIUNEA 10. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

10.1. Prin prezentul Regulament Oficial, Organizatorul si societatile comerciale implicate in organizarea Campaniei se obliga sa respecte preverile legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal respectiv, ale Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE („GDPR”), aplicabil incepand cu 25 mai 2018.

10.2. Tuturor participantilor la Campanie le sunt garantate drepturile in conformitate cu Regulamentul UE 679/2018 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (”Regulamentul”), iar organizatorul, care actioneaza in calitatea de operator de date cu caracter personal doreste sa fie cat mai transparent cu privire la modul in care colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personal ale participantilor.

10.3. Datele personale ale participantilor colectate sunt prelucrate de Organizator prin Agentie cu respectarea confidentialitatii, furnizate direct de catre participanti prin inscriere sau in cadrul procesului de validare, in cazul castigatorilor si se refera la: nume, prenume, adresa e-mail, nr. Telefon, adresa de corespondenta. Refuzul de a furniza datele solicitate poate duce la imposibilitatea participarii la Campanie, respectiv a acordarii premiilor.

10.4. Temeiul juridic pentru prelucrare il reprezinta obligatia legala a Organizatorului de a face publice numele castigatorilor, precum si obligatia legala a Organizatorului de a-si executa obligatiile prevazute de regulament. Atunci cand Participantul a optat si pentru prelucrarea datelor in scop de marketing direct, temeiul juridic al prelucrarii il reprezinta consimtamantul Participantului.

10.5. Tuturor Participantilor li se va solicita, in mod distinct, si acordul pentru introducerea si prelucrarea datelor personale ce au fost comunicate, in baza de date a Organizatorului, pentru realizeaza de activitati ulterioare de marketing direct. Castigatorii nu vor fi obligati sa isi exprime acest acord, acest lucru ramanand la libera lor alegere.

10.6. Organizatorul se obliga sa nu includa in baza sa de date sau sa foloseasca datele persoanelor care au participat la Campanie in alte scopuri decat cele declarate la momentul colectarii acestora, conform acestui regulament.

10.7. Destinatarii datelor colectate prin derularea Campaniei sunt fie imputerniciti ai Organziatorului precum :

 • partenerii Organizatorului, actionand fie ca operatori, fie ca persoane imputernicite, inclusiv Partenerii desemnati in aceasta Campanie implicati in desfasurarea si organizarea Campaniei, acordarea premiilor, notarilor publici / avocatilor desemnati sa acorde asistenta pentru organizarea si desfasurarea Campaniei;
 • furnizori ai serviciilor aferente activitatilor de marketing - agentii de marketing, societati de furnizare a serviciilor de e-mail marketing;
 • furnizori de servicii de curierat, telefonie fixa si mobila;
 • furnizori de servicii de dezvoltare si mentenanta a paginilor web;
 • furnizori de servici de hosting web si centre de date etc.;
 • autoritati publice sau alte categorii de destinatari, daca dezvaluirea are la baza un temei juridic adecvat (cum ar fi o obligatie legala, consimtamantul sau interesul legitim).
10.8. Datele nu se vor transfera decat catre state apartinand Spatiului Economic European (SEE), catre servicii de hostare exterene, pe servere securizate, in concordanta cu legistaltia in vigoare.
10.9. Numele si prenumele castigatorului premiului mentionate in Prezentul Regulament vor fi facute publice pe site-ul www.ciocnestecurecas.ro conform obligatiilor impuse Organizatorului de OG 99/2000 privind comercializarea Produselor si serviciilor de piata in termen de maxim 7 zile lucratoare de la data validarii.
10.10. Scopurile prelucrarii datelor mentionate sunt: desfasurarea Campaniei, inmanarea premiilor castigatorilor, inregistrarea castigatorilor campaniei, realizarea de rapoarte statistice anonime cu privire la participanti, informarea acestora prin diverse mijloace de comunicare (posta, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare permise prin lege) cu privire la Campanie, executarea obligatiilor legale aferente, sau a altor actiuni desfasurate in viitor de catre Organizator, acestea din urma doar daca persoana vizata si-a exprimat acordul expres si neechivoc in acest sens.
10.11. Participarea la Campanie constituie acordul potentialilor castigatori referitor la faptul ca numele, castigul, imaginea si vocea vor fi facute publice, potrivit legislatiei in vigoare si folosit in materiale publicitare de catre Organizator fara nici un fel de plata aferenta, in masura in care castigatorii vor semna o declaratie scrisa in acest sens, conform solicitarii Organizatorului. Prin refuzul semnarii acestei declaratii nu le va fi prejudiciata in niciun fel calitatea de castigator si acordarea premiului.
10.12. Dupa data incetarii Campaniei promotionale, baza de date cu Participantii in Campanie va fi administrata astfel:
 • pentru participantii care si-au exprimat in mod neechivoc acceptul pentru primirea ulterioara desfasurarii campaniei a informarilor de marketing, prin bifarea casutei aferente de pe site-ul www.thehappytoe.ro, datele personale ale acestora se vor pastra pana la retragerea consimtamantului dat in acest sens,
 • pentru participantii care nu au fost desemnati castigatori dar care nu au bifat casuta prin care sunt de acord cu primirea de informatii ulterioare, datele lor personale se vor distruge urmand a se consemna distrugerea acestora intr-un proces verbal de stergere a datelor,
 • pentru participantii care au fost desemnati castigatori, datele acestora personale se vor stoca pe o durata de timp necesara avand in vedere obligatiile legale contabile si fiscale.
10.13. Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata de prelucrarea datelor sale personale, are, conform Regulamentului, urmatoarele drepturi:
(i) dreptul de acces la date,
(ii) dreptul la rectificare,
(iii) dreptul la stergerea datelor,
(iv) dreptul la restrictionarea prelucrarii,
(v) dreptul la portabilitatea datelor,
(vi) dreptul de opozitie,
(vii) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate inclusiv crearii de profiluri,
(viii) dreptul de a va adresa autoritatii de supraveghere si justitiei si in acest sens ca puteti adresa cu o cerere scrisa catre Organizator la adresa de e-mail mentionata mai jos.
10.14. Datele cu caracter personal sunt pastrate cat este necesar pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retentia datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile. Spre exemplu, datele cu caracter personal colectate pentru scopul Campaniei vor fi stocate pe durata acesteia plus o perioada suplimentara de minim 3 ani (cat este termenul de prescriptie pentru actiunile in justitie). Cu privire la datele castigatorilor pentru care Organizatorul are diverse obligatii de raportare si plata a taxelor si impozitelor, acestea vor fi pastrate pentru intreaga perioada de arhivare conform regulilor financiar contabile, de minim 5 ani.
10.15. De asemenea, persoanele vizate pot sa-si exercite o serie de drepturi (cum ar fi dreptul de opozitie, de retragere a consimtamantului.
10.16. Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere: persoanele vizate au dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor in cazul in care considera ca le-au fost incalcate drepturile: Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania anspdcp@dataprotection.ro
10.17. La cererea oricarui participant, Organizatorul va asigura exercitarea oricaruia dintre drepturile prevazute mai sus. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii la campanie vor trimite Organizatorului, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail contact@thehappytoe.com
10.18. Prin participarea la prezenta Campanie promotionala, se considera ca Participantii au parcurs si luat la cunostinta informarea privind prelucrarea datele lor personale (respectiv cele mentionate mai sus) in vederea validarii, atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorului prezentei Campanii.

 

 

SECTIUNEA 11. TAXE SI IMPOZITE

11.1. Organizatorul Campaniei nu este raspunzator pentru plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii fiscale legate de premiul oferit, cu exceptia impozitului pe venit cu retinere la sursa, aplicabil veniturilor individuale provenite din premii, impozit pe care Organizatorul Campaniei este obligat sa il calculeze, sa il retina si sa il transfere la bugetul de stat conform prevederilor Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, daca este cazul.

11.2 Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura in legatura cu premiul sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

SECTIUNEA 12. INCETAREA CAMPANIEI INAINTE DE TERMEN

12.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a suspenda oricand desfasurarea Campaniei, pentru motive independente de vointa sa sau in cazul in care intervin evenimente care ar ingreuna semnificativ derularea in conditii optime a Campaniei. Organizatorul va informa in cel mai scurt timp posibil publicul cu privire la suspendarea sau intreruperea Campaniei prin intermediul Site-ului Campaniei, in sectiunea Campaniei.

SECTIUNEA 13. FORTA MAJORA

13.1. Forta Majora este evenimentul imprevizibil si de neinlaturat, intervenit dupa intrarea in vigoare a prezentului Regulament Oficial, care nu poate fi controlat de catre Organizator si care il impiedica pe acesta sa-si indeplineasca obligatiile asumate prin prezentul Regulament Oficial.

13.2. Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, impiedica sau intarzie total sau partial desfasurarea Campaniei conform Regulamentului Oficial sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata. Organizatorul nu isi asuma in niciun fel obligatia de a prelungi Campania cu o perioada corespunzatoare duratei evenimentului de forta majora.

SECTIUNEA 14. LITIGII

14.1. Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Cluj-Napoca.

14.2. Eventualele reclamatii/sesizari legate de derularea Campaniei se vor putea trimite fizic catre The Happy Toe Lab SRL, cu sediul in Cluj-Napoca, str. Ana Aslan nr. 8 sau prin intermediul adresei de e-mail contact@thehappytoe.com, in termen de maximum 3 (trei) zile lucratoare de la data publicarii tuturor castigatorilor validati. Dupa aceasta data Organizatorul nu va mai lua in consideratie nicio reclamatie/sesizare.

14.3. Eventualele reclamatii/sesizari vor cuprinde in mod obligatoriu:

a) numele, domiciliul/ resedinta, precum si alte date necesare pentru identificarea si contactarea contestatorului;

b) prezentarea motivelor de fapt pe care se intemeiaza contestatia.

14.4. Sesizarile si reclamatiile se vor solutiona in termen de 3 (trei) zile lucratoare de la data primirii.

The Happy Toe