Just us and your HAPPINESS. Guaranteed.

Regulament campanie Șosete The Happy Toe pe viață!


"Șosete The Happy Toe pe viață!" este un eveniment organizat de The Happy Toe Lab SRL, desfășurat exclusiv pe website-ul www.thehappytoe.ro, în perioada 9 noiembrie 2020 - 31 decembrie 2020.

Participarea la tombolă se desfășoară conform prevederilor prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții și implică acceptarea și cunoașterea integrală, expresă și neechivocă a prezentului Regulament.

Canalul oficial de comunicare cu participanții la tombolă este pagina campaniei https://www.thehappytoe.ro/pages/sosete-the-happy-toe-pe-viata

Mecanismul tombolei:

Participanții trebuie să cumpere minim un produs The Happy Toe din magazinul online www.thehappytoe.ro în perioada 9 noiembrie 2020 - 31 decembrie 2020.

Pentru fiecare pereche de șosete achiziționată se va înregistra o șansă la tombolă. De exemplu, cei care cumpără un set de 5 perechi vor fi înregistrați de 5 ori. Cei care cumpără 2 perechi plus un set de 5 perechi vor fi înregistrați de 7 ori. Cei care cumpără o pereche vor fi înregistrați o singură dată.

Premii:

Premiul I

Șosete The Happy Toe pe viața

24 de perechi de șosete The Happy Toe, la alegere, livrare în fiecare an, atâta timp cât câștigătorul este în viață și compania The Happy Toe Lab SRL este activă.

Premiul II

24 de perechi de sosete The Happy Toe, la alegere

Premiul III

12 de perechi de sosete The Happy Toe, la alegere

 

Extragerea va fi facută cu ajutorul website-ului random.org, va avea loc în data de 4 ianuarie 2021 ora 11:00 și va fi înregistrată. Înregistrarea va fi publicată pe pagina https://www.thehappytoe.ro/pages/sosete-the-happy-toe-pe-viata la data de 4 ianuarie 2021, până la ora 14:00.

Pentru a intra în posesia premiului, câștigătorul trebuie sa ne contacteze în termen de maxim 10 zile de la publicarea extragerii. Premiile nerevendicate vor fi folosite pentru alte campanii sau concursuri viitoare.

Pentru a fi considerați eligibili, participanții la concurs trebuie să aibă vârsta de 18 ani, împliniți până la data de 8 noiembrie 2020 și să îndeplinească condițiile de participare.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament fără o notificare prealabilă;

Organizatorul are dreptul sa facă publice numele câștigătorilor în paginile de campanie cât și pe alte medii online sau offline.

Termenii și condițiile se aplică tuturor concursurilor organizate de către The Happy Toe Lab SRL. Prin participarea în concurs, participanții declară că sunt de acord cu termenele de mai sus.

Succes!

The Happy Toe