Livrare gratuită la comenzi peste 100 lei

Politica de confidențialitate


Politica de confidențialitate

Vizitarea site-ului thehappytoe.ro este supusă termenilor, condiţiilor și politicii de confidenţialitate şi implică acceptul explicit al vizitatorului cu privire la acestea.

SC The Happy Toe Lab SRL (administrator al site-ului thehappytoe.com), respectă cu stricteţe confidenţialitatea datelor personale ale clienţilor săi şi se angajează să nu le transmită către terţe părți decât în scopul pentru care au fost solicitate: furnizare de servicii și bunuri, marketing, publicitate, evaluarea produselor și serviciilor oferite, servicii de comunicaţii electronice; astfel, datele pot fi transmise către: procesatorul de plăți online și către companii de curierat. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării exclusiv de catre SC The Happy Toe Lab SRL. 
​ 
Site-ul thehappytoe.com poate să colecteze și alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume și versiune browser internet, sistem de operare și alti parametri) furnizate de browserul internet, prin intermediul cărora se face accesul la site și care pot fi folosite cu scopul de a furniza serviciile și bunurile sale și de a îmbunătăți serviciile oferite clienților săi sau doar cu scop statistic. 
​ 
SC The Happy Toe Lab SRL poate trimite utilizatorilor notificări periodice - mesaje în scop publicitar; thehappytoe.com nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator poate opta în orice moment pentru ștergerea datelor sale personale și dezabonarea de la primirea mesajelor în scop publicitar. 
În calitate de utilizator (vizitator care se înregistrează și transmite datele personale prin formularul de înregistrare) ești obligat să furnizezi datele solicitate, acestea fiind necesare pentru validarea comenzii transmise, livrarea produselor comandate și emiterea facturii. Refuzul oferirii acestor date determină imposibilitatea procesării și livrării comenzii, implicit imposibilitatea stabilirii unei relații comerciale între cumpărător și vânzător. 
​ 
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC The Happy Toe Lab SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranță şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care utilizatorul le furnizează despre el. 
​ 
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a te adresa justiţiei. Totodată, ai dreptul să te opui prelucrării datelor personale care te privesc şi să soliciţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poţi adresa cu un e-mail la: contact@thehappytoe.com. Dacă unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugăm să ne informezi cât mai curând posibil.

 

Cine este operatorul datelor cu caracter personal?

The Happy Toe Lab SRL
CUI: 37650487
Nr. ORC: J12/3017/2017
Sediu social: str. Ana Aslan nr. 8
Cluj-Napoca, 400528
Cluj, Romania
Email: contact@thehappytoe.com

Unde sunt stocate datele?

Datele colectate sunt stocate în Spațiul Economic European (SEE), dar pot fi, de asemenea, transferate și prelucrate într-o țară din afara SEE. Orice transfer de acest fel al datelor cu caracter personal se va realiza în conformitate cu legislația în vigoare.

În cazul transferurilor de date în afara SEE, The Happy Toe va utiliza Clauzele contractuale standard și Privacy Shield ca garanții pentru țările care duc lipsă de o decizie privind caracterul adecvat al protecției din partea Comisiei Europene.

Cine are acces la datele colectate?

The Happy Toe Lab SRL (administrator al site-ului thehappytoe.ro), respectă cu stricteţe confidenţialitatea datelor personale ale clienţilor săi şi se angajează să nu le transmită către terţe părți decât în scopul pentru care au fost solicitate: furnizare de servicii și bunuri, marketing, publicitate, evaluarea produselor și serviciilor oferite, servicii de comunicaţii electronice; astfel, datele pot fi transmise către: procesatorul de plăți online, catre companii de fulfillment și către companii de curierat. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării exclusiv de către SC The Happy Toe Lab SRL .

Care sunt drepturile tale?

Dreptul la acces:  

Ai dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre tine. Ne poți contacta pentru a-ți furniza datele cu caracter personal pe care le deținem prin e-mail.

 

Dreptul la rectificare:  

Ai dreptul să soliciți rectificarea datelor tale cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete.

Dreptul la ștergerea datelor:

Ai dreptul să ștergi oricând orice date cu caracter personal prelucrate de The Happy Toe, cu excepția următoarelor situații:

* ai o solicitare nerezolvată la Serviciul Clienți;

* ai o comandă deschisă care nu a fost încă expediată sau a fost parțial expediată;

* ai o datorie neplătită către noi, indiferent de metoda de plată;

* dacă există bănuiala sau ai folosit serviciile noastre în mod abuziv în ultimii patru ani;

* dacă ai efectuat o achiziție, îți vom păstra datele cu caracter personal în legătură cu tranzacția ta conform legislației contabilitate în vigoare.

Dreptul de a te opune prelucrării bazate pe interes legitim:  

Ai dreptul să te opui prelucrării datelor tale cu caracter personal bazate pe interesul legitim. The Happy Toe nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă poate demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor tale sau în baza unor proceduri judiciare.

Dreptul de a te opune marketingului direct:

Ai dreptul să te opui marketingului direct, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct.

Te poți dezabona de la marketingul direct prin următoarele mijloace:

* urmând instrucțiunile din fiecare mesaj de marketing
* solicitând acest lucru prin email la contact@thehappytoe.com

Dreptul la restricționarea prelucrării:

Ai dreptul să soliciți să restricționezi procesul de prelucrare a datelor tale cu caracter personal în următoarele situații:

* dacă te opui prelucrării în baza interesului legitim, The Happy Toe va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.

* dacă afirmi că datele tale cu caracter personal sunt incorecte, The Happy Toe trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.

* dacă prelucrarea este ilegală, poți să te opui ștergerii datelor cu caracter personal și să soliciți restricționarea utilizării datelor tale cu caracter personal.

* dacă The Happy Toe nu mai are nevoie de datele tale cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a-ți apăra drepturile în instanță.

Cum îți poți exercita drepturile?

Acordăm o importanță deosebită protecției datelor cu caracter personal și, prin urmare, echipa noastră îți gestionează solicitările în legătură cu drepturile menționate mai sus. Personalul nostru îți stă la dispoziție întotdeauna la adresa contact@thehappytoe.com.

Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere:  

Dacă sunteți de părere că The Happy Toe îți prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne poți contacta. De asemenea, ai dreptul să adresezi o plângere unei autorități de supraveghere.

Actualizări ale Politicii  de confidențialitate:

Actualizarea Politicii de confidențialitate poate fi făcută fără o notificare în prealabil. Cea mai recentă versiune a Politicii de confidențialitate este disponibilă în permanență pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbări semnificative ale Politicii de confidențialitate, de exemplu scopul pentru care folosim datele tale cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile tale.

CUMPĂRĂTURILE ONLINE
De ce folosim datele tale cu caracter personal?
Vom folosi datele cu caracter personal pentru a-ți gestiona achizițiile online pe site-ul nostru, prelucrând comenzile și returnările prin intermediul serviciilor noastre online și îți vom trimite notificări privind starea livrării sau în cazul unor probleme privind livrarea produselor comandate. Vom folosi datele cu caracter personal pentru a-ți gestiona plățile. De asemenea, vom folosi datele pentru a trata reclamațiile și garanțiile pentru produse. Folosim datele cu caracter personal pentru a te identifica și a-ți confirma vârsta legală pentru cumpărături online și pentru a confirma adresa ta  partenerilor externi.

Ce tipuri de date cu caracter personal prelucrăm?
Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal:

* informații de contact, cum sunt: numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon;
* informații despre plăți și istoricul plăților;
* informații despre comenzi.
* istoricul comenzilor.

Cine are acces la datele tale cu caracter personal?
Datele tale cu caracter personal transmise unor terți sunt folosite numai pentru a oferi serviciile menționate mai sus, pentru confirmarea adresei de către companii externe, pentru trimiterea confirmării comenzii de către agenții de comunicare, pentru operațiuni efectuate de furnizorii de servicii de depozitare și de distribuție în legătură cu livrarea comenzii tale, procesarea plăților de către furnizorii de servicii de procesare a plăților.

Reține că multe dintre aceste companii beneficiare au un drept sau o obligație independentă de a prelucra datele cu caracter personal.

Pentru cât timp păstrăm datele?
Vom păstra datele atât timp cât ești clientul nostru.

MARKETING DIRECT
De ce folosim datele cu caracter personal?
Folosim datele cu caracter personal pentru a trimite oferte de marketing, sondaje privind informațiile și invitații prin e-mail, mesaje text, apeluri telefonice și comunicări prin poștă.

Pentru a optimiza experiența ta, îți vom oferi informații relevante, recomandări de produse, mementouri despre produsele rămase în coșul tău de cumpărături și îți vom trimite oferte personalizate. Toate aceste servicii excelente se bazează pe comenzile anterioare, pe articolele pe care ai făcut clic și pe informațiile pe care le-ai trimis deja către noi.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal:

* informații de contact, cum sunt: numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și codul poștal;
* produse și oferte pe care ai făcut clic.
* istoricul comenzilor;
* cum ați navigat și pe ce ați făcut clic pe site.

Cine are acces la datele tale cu caracter personal?
Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a furniza serviciile menționate mai sus, iar cele transmise agențiilor media și furnizorilor tehnici vizează distribuirea marketingului direct fizic și digital.
Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele tale în scopuri de marketing în afara The Happy Toe.

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
Prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe consimțământul tău atunci când ești de acord cu marketingul direct. Cu excepția serviciilor de marketing poștal, inclusiv a cataloagelor, care pot fi trimise pe baza interesului nostru legitim.

Dreptul de a-ți retrage consimțământul:
Ai dreptul de a-ți retrage în orice moment consimțământul privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
Când faci acest lucru, nu vom mai putea trimite alte oferte de marketing direct sau informații pe baza consimțământului tău.

Te poți dezabona de la marketingul direct prin următoarele mijloace:

* urmând instrucțiunile din fiecare mesaj de marketing
* solicitând acest lucru prin email la contact@thehappytoe.com

Pentru cât timp salvăm datele?
Vom păstra datele tale pentru marketing direct până când îți retragi consimțământul.  

SERVICIUL CLIENȚI
De ce folosim datele cu caracter personal?
Îți vom folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona interogările, reclamațiile și garanțiile pentru produse, precum și pentru a asigura asistență tehnică prin e-mail, funcția de chat, prin telefon și prin intermediul rețelelor sociale.
De asemenea, te putem contacta prin email, telefon sau intermediul rețelelor sociale dacă există o problemă cu comanda ta.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
Vom prelucra orice date pe care ni le furnizezi, inclusiv următoarele categorii de date:

* informații de contact, cum ar fi numele, adresa fizică, adresa de e-mail și numărul de telefon;
* data nașterii;
* informații despre plăți și istoricul plăților;
* informații despre comenzi anterioare;
* toată corespondența relevantă.

Cine are acces la datele tale cu caracter personal?
Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a-ți oferi serviciile menționate mai sus.

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
Prelucrarea datelor tale cu caracter personal se bazează pe interesul legitim al The Happy Toe.

Pentru cât timp îți păstrăm datele?
Îți vom păstra datele timp de 5 ani.

Dreptul de te opune prelucrării pe baza unui interes legitim:
Ai dreptul să te opui prelucrării datelor tale cu caracter personal pe baza interesului legitim al The Happy Toe. The Happy Toe nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor tale sau în baza unor proceduri judiciare.

CONCURSURI

De ce folosim datele tale cu caracter personal?
Vom prelucra datele atunci când te înscrii la concursurile noastre. Datele tale cu caracter personal vor fi utilizate atunci când The Happy Toe contactează concurenții, înainte și după eveniment, pentru a identifica participanții la concurs, pentru verificarea vârstei concurenților, pentru a contacta câștigătorii, pentru a livra și urmări acordarea premiilor.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal:
* informații de contact cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon;
* vârsta;
* informații trimise în concurs.

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
Prelucrarea datelor tale cu caracter personal se bazează pe consimțământul tău atunci când alegi să participi la un concurs.

Dreptul de a-ți retrage consimțământul:
Ai dreptul de a-ți retrage în orice moment consimțământul privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Când faci acest lucru, The Happy Toe nu va mai putea oferi serviciile menționate mai sus.

Pentru cât timp salvăm datele?
Vom păstra datele tale cu caracter personal timp de 2 ani după încheierea concursului.

DEZVOLTARE ȘI ÎMBUNĂTĂȚIRE
De ce folosim datele tale cu caracter personal?
Vom folosi datele pentru a evalua, dezvolta și îmbunătăți serviciile, produsele și sistemele noastre pentru toți clienții noștri. În acest scop nu vom analiza datele tale la nivel individual.

Aceasta include analize pentru a face serviciile noastre mai ușor de utilizat, cum ar fi modificarea interfeței cu utilizatorul pentru a simplifica fluxul de informații sau pentru a evidenția funcțiile utilizate în mod obișnuit de către clienții noștri pe canalele noastre digitale și pentru a îmbunătăți sistemele IT în vederea măririi securității pentru vizitatori și clienți în general.

Analiza este utilizată și pentru dezvoltarea și îmbunătățirea permanentă a fluxului logistic de mărfuri prin prognozarea achizițiilor, a stocurilor și a livrărilor, precum și a resurselor noastre din punct de vedere al sustenabilității, prin raționalizarea achiziționării și a planificării livrărilor.

În plus, folosim datele pentru a planifica eventuale deschideri de magazine și de depozite noi și pentru a ne îmbunătăți si lărgi gama de produse.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal dacă ai ales să ni le furnizezi:
* numărul de client
* data nașterii
Dacă ai făcut o achiziție, vom procesa următoarele categorii de date cu caracter personal:
* istoricul comenzilor
* informații de livrare
* istoricul plăților

Vom procesa și următoarele categorii de date cu caracter personal legate de cookie-uri:
* istoricul clicurilor
* navigare și istoricul navigării

Cine are acces la datele tale cu caracter personal?
Datele vor fi folosite intern de catre personalul The Happy Toe si pot fi transmise și unor terți pateneri și vor fi utilizate numai pentru a oferi serviciile menționate mai sus. Putem să folosim companiile de analiză web pentru a analiza comportamentul online al clienților la nivel general.

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
Prelucrarea datelor tale cu caracter personal pentru a ne dezvolta și perfecționa serviciile și produsele se bazează pe interesul nostru legitim.

Pentru cât timp salvăm datele?
Vom păstra datele tale până când îți retragi consimțământul.

Dreptul de a te opune prelucrării datelor tale:
Ai dreptul de a te opune prelucrării datelor tale cu caracter personal în baza interesului legitim al The Happy Toe contactând contact@thehappytoe.com.

RESPECTAREA OBLIGAȚIILOR LEGALE
De ce folosim datele tale cu caracter personal?
Vom folosi datele tale cu caracter personal pentru a respecta obligațiile legale, hotărârile judecătorești și deciziile autorităților.

Aceasta include utilizarea datelor cu caracter personal pentru colectarea și verificarea datelor contabile în conformitate cu reglementările privind evidențele contabile.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
Vom procesa următoarele categorii de date personale:
* numărul comenzii
* numele
* adresa poștală
* suma tranzacției
* data tranzacției

Cine are acces la datele tale cu caracter personal?
Datele tale vor fi folosite intern de către The Happy Toe si vor fi distribuite catre partenerii care oferă soluții contabile.

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
Prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară pentru ca The Happy Toe să-și îndeplinească obligațiile legale.

Pentru cât timp îți salvăm datele?
Vom salva datele tale în conformitate cu reglementările de contabilitate în vigoare.

PREVENIREA FOLOSIRII ABUZIVE ȘI A INFRACȚIUNILOR
De ce folosim datele tale cu caracter personal?
Vom folosi datele tale cu caracter personal pentru a gestiona prevenirea pierderilor de orice natură, garantând respectarea termenilor și condițiilor, precum și pentru a detecta și preveni utilizarea greșită a serviciilor noastre.

Datele tale cu caracter personal vor putea fi folosite pentru a preveni și a investiga abuzurile asupra serviciilor noastre online, pierderile și fraudele, prin analizarea comportamentului de cumpărături online.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
Vom procesa următoarele categorii de date cu caracter personal:
* informații de contact cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail
* istoricul comenzilor
* informații despre livrare
* istoricul plăților

Cine are acces la datele tale cu caracter personal?
Datele tale cu caracter personal pot fi transmise unor terți parteneri și sunt utilizate numai în scopurile menționate mai sus.

Incidentele și fraudele pot fi distribuite autorităților judiciare sau de asigurare a respectării legii locale și globale în scopul finalizării investigațiilor. Acești destinatari au un drept sau o obligație independentă de a prelucra datele cu caracter personal.

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?

Prelucrarea datelor tale cu caracter personal pentru a preveni folosirea greșită a serviciilor noastre se bazează pe interesul nostru legitim.

Pentru cât timp îți salvăm datele?
Vom păstra datele tale pentru perioada de timp necesară pentru a preveni și/sau raporta potențialele fraude și alte infracțiuni.


Dreptul de a te opune prelucrării datelor tale:
Ai dreptul de a te opune prelucrării datelor tale cu caracter personal în baza interesului legitim al The Happy Toe contactând contact@thehappytoe.com.

COOKIE
Un cookie este un mic fișier text care se salvează pe calculatorul sau pe dispozitivul tău mobil și, în timpul vizitelor ulterioare, este recuperat din acestea. Dacă utilizezi serviciile noastre, vom presupune că ești de acord cu utilizarea unui astfel de cookie.

Cum folosim cookie-urile?
Folosim cookie-uri proprii și terțe pentru a colecta date statistice și date ale utilizatorilor în formă agregată și individuală în instrumente de analiză pentru a ne optimiza site-ul și pentru a oferi materiale de marketing relevante.  

Unele cookie-uri terțe sunt setate de servicii care apar pe paginile noastre și sunt în afara controlului nostru. Acestea sunt setate de către furnizorii de social media.

De asemenea, folosim cookie-uri terță parte care urmăresc activitatea pe mai multe site-uri pentru a oferi marketing pe alte site-uri/canale.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
Vom conecta ID-ul de cookie numai la datele cu caracter personal trimise.

Cine are acces la datele tale cu caracter personal?
Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a oferi serviciile menționate mai sus, un instrument de analiză este folosit pentru a colecta statistici în scopul optimizării site-ului nostru și pentru a prezenta materiale relevante utilizatorilor.

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
Vom conecta cookie-urile la datele cu caracter personal trimise, temeiul juridic este bazat pe interesul nostru legitim.

 

The Happy Toe