Our Story

Suntem fiecare un pic altfel, dar îmbrățișăm acest lucru. Celebrăm în fiecare zi tot ce ne individualizează, diferențele ne apropie... nu ne îndepărtează. Suntem bărbați, femei, studenți, corporatiști, artiști. Ieșim în stradă, ne implicăm, zâmbim și ne enervăm. Aderăm la ce este nou, reinterpretăm trecutul, demolăm mituri și ne construim, cu fiecare pas, propriul nostru drum. Avem item-uri legendare. Da, ați ghicit: șosetele din picioare. Suntem puțini elitiști, dar nu umblăm cu nasul pe sus. Ne dăm cu bicla, chiar și până la birou. Suntem ieșiți pe afară, stăm ca sardinele în metrou și prin cluburi, dar ne simțim ca peștele în apă prin oraș. Suntem funny, autoironici, vorbim în romgleză și, culmea, chiar ne place ce facem. Globaliști, progresiști, activiști, IT-iști, și capitaliști. Antreprenori pe bune, ne place ca Statul să nu ne provoace spume. Suntem din ce în ce mai mulți și mai vocali. Vorbim în #-uri, #suntemmișto. Nu ne este jenă să recunoaștem pentru că n-avem încotro.

 
Suntem 100% made in Ro, dar avem mai mult de trei culori preferate și da, asta ne face 100% awesome.


Suntem The Happy Toe.


Povestea noastră a început recent, dar suntem convinși că va avea ecouri de legendă pentru că suntem deschiși și optimiști într-un business 100% românesc, cu 110% adaos de imaginație și calitate.


Misiunea noastră este una foarte clară: de a susține și dezvolta industria românească prin crearea de produse de calitate cu valoare adăugată prin materialele folosite, concept, design și culori, numai bune de purtat și de exportat în întreaga lume.


Șosetele noastre sunt fabricate cu drag în România, în condiții bune de muncă și la standarde înalte de calitate. Te asigurăm că depunem eforturi constante să îmbunătățim tot ceea ce facem pentru ca tu să fii fericit și mulțumit de alegerea făcută. 
În compoziție folosim doar fire de calitate, fără chimicale dăunătoare, certificate OEKO-TEX.

Nu avem fabrica noastră și nici nu intenționăm asta, deoarece dorim să susținem și să dezvoltăm ceea ce există deja. Colaborăm foarte bine cu mai multe fabrici exclusiv din România. 

Cumpărând produse locale, ajuți industria românească - mici sau mari întreprinzători, cu tradiție sau la început de drum, uniți de același țel comun: crearea de locuri de muncă, condiții corecte de muncă, mediu sigur și salarii echitabile.

Haideți să devenim mai responsabili împreună!

Răspândește fericire!