Just us and your HAPPINESS. Guaranteed.

Modele noi care ne-au tras cu ochiul


Zilele trecute așteptam cu nerabdare ceva mostre de la fabrica de sosete Calzemoda din Măgureni, jud. Prahova, o fabrică micuță (mai degraba un atelier, asa cum zic si ei) cu o capacitate de aproximativ 5000 de perechi de șosete pe lună.

Asa pe la amiaza, suna curierul la poarta si ce sa vezi... o cutie mare plina de tot felul de sosete care mai de care :) Cum echipa noastra lucreaza online, ne-am apucat sa facem poze la sosete, sa le probam si am pus pozele pe chatul echipei sa le discutam. Dupa cateva ore de discutii si probat sosete, am ales 4 modele care ne-au tras cu ochiul, iar un model castigator pe care vom incepe productia.

Va prezint mai jos modelele care ne-au tras cu ochiul :)

Acesta este un model de soseta foarte scurta cu un tricot special care lasa piciorul sa respire, sunt foarte bune de vara. Materialele sunt foarte bune, soseta e comoda.

Acestea sunt sosetele acelea wow... super fine din bumbac mercerizat, bune de purtat chiar si in picioarele goale fara pantaloni :) ne si imaginam cum facem pozele pentru produs si de promovare... in sosete fara pantaloni cu camasa alba... la un pahar de sampanie cu iubita... ce sa mai zic, opere de arta atat sosetele cat si fotografiile :)

Acestea sunt sosete sport de ciclism, insa cred ca sunt bune si de alte sporturi. Pe talpa sunt flausate si au si un elastic. Pe caramb (culoarea lime) sunt folosite fibre din poliamida

Acestea sunt sosete clasice insa cu elastic sport care tin mai bine piciorul pe glezna. Sunt foarte comode si arata si foarte bine. 

Cum de 3-4 ani de zile purtam si visam doar sosete colorate marca The Happy Toe, ne-a fost dor probam si sosete mai clasice :)

Am ales sa incepem productia cu acest ultim model cu un look sport in calatoria noastra de colaborare cu atelierul de sosete Calzemoda.

In zilele urmatoare vom definitiva prima comanda de produtie, vom stabili marimile, logo si ce mai e nevoie pentru ca totul sa mearga struna :)

 


translation missing: ro.blogs.comments.title


translation missing: ro.blogs.comments.moderated


The Happy Toe